Paragraaf 4 van de tweede les

Op 9 december verschijnt de 3e paragraaf van les 2. In tegenstelling tot de normale ritmiek van twee weken, zal ik paragraaf § 2.4 al op 16 december laten verschijnen zodat er tijdens de komende feestdagen voldoende tijd is voor allerlei andere fijne dingen. Want ik hoop dat die voor ons allemaal in het verschiet liggen. De paragraaf § 3.1 die een begin maakt met het seriematig werken komt dan uit net na nieuwjaar, zondag 3 januari!

Voor nu alvast fijne dagen, een mooie jaarwisseling en een best begin van 2021.

We houden allemaal van slapen, toch? In bed kruipen, lekker onder de dekens kruipen en langzaam het land van dromen in glijden, dromen van onze favoriete dingen of zelfs dromen over een geliefde? Misschien zelfs een jeugdherinnering waar we graag aan terugdenken. Maar verrassing! We hebben een feestdag voor deze specifieke lichaamsfunctie, en het wordt het Festival van de Slaapdag op 3 januari genoemd! | foto National Library New York, Peter van Tuijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *