Even wat over opdracht 2.2

Degenen die regelmatig de verwerkte opdrachten naar me toesturen en anderen die de opdrachten voor zich zelf maken zullen zien dat opdracht 2.2 een redelijk feitelijke vraagstelling heeft waarop niet zo heel veel verschillende antwoorden mogelijk zijn, laat staan dat het een persoonlijke inbreng is van jouw fotografie of mening.

LOVE ME | © Peter van Tuijl

Dus ik snap het helemaal als je denkt …. er staan al enkele uitwerkingen van 2.2 en ik verval in herhaling met mijn antwoord. Dus dan niet meer opsturen, zou ik zeggen.

Voel je echter vrij om andere opdrachten wel in te (blijven) sturen. Ik denk dat je inzicht verhelderd kan worden als je -zo af en toe- kennis neemt van het fotografiewerk, meningen en opvattingen van anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *