U kunt zich niet meer zelf als nieuwe deelnemer registreren!

In de afgelopen weken had ik veel last van fake-deelnemers. Soms probeerden wel 5 tot 10 ‘nieuwe’ deelnemers zich te registreren. Weliswaar steeds met namen en email adressen die niet teveel te raden lieten over de herkomst. Niet bestaande namen en niet bestaande email adressen. Uiteraard maakte ik deze registraties ongedaan. Sinds kort heb ik de registratie van nieuwe leden geblokkeerd. Mocht iemand wel als nieuwe deelnemers geregistreerd willen worden dan kan dat door een verzoek (*met naam en email adres) naar mij te sturen (info@fotopetervantuijl.nl). Ik maak een nieuwe account aan en stuur je dan daarover een mail. Daarna kun je uiteraard desgewenst een nieuw wachtwoord aanmaken.

fake …. appels voor citroenen verkopen | © Peter van Tuijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *