Wat een (H) eerlijke foto’s

Ik hoop dat degenen die deze site/dit platform regelmatig bezoeken ook zo tevreden zijn over de fotografie die gestuurd wordt bij de opdrachten. Ik vind het heerlijk om al die prachtige series -af en soms in wording – te kunnen bekijken. Bijvoorbeeld de opdrachten van IK BEN (§1.4) of de series met de vragen WAAROM-WAT-HOE (§2.4) en nu weer recent die van §3.1. Ik veronderstel dat je er van kunt leren maar zeker ook dat het erg inspirerend werkt. Ik ben überhaupt wel benieuwd hoe dit platform voor jullie werkt. Dan gaat het me niet zozeer om veren op de hoed maar misschien moet ik wel wat bijstellen voor een volgende lichting fotografen. Ik ga in ieder geval een kort vragenlijstje maken en jullie dat toesturen. Op basis daarvan kan ik wellicht dingen anders doen of verbeteren. Ik hoop dat jullie het vragenlijstje daarom willen invullen.

foto uit de serie ‘mijn vader wordt verhuisd’ § 3.1 | © Carla Vermeend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *