STRUCTUUR enigszins anders

Nu les 1 compleet is met vier paragrafen wijzigt de structuur van het platform enigszins.

De paragrafen van les 1, behalve de laatste paragraaf, zijn nu te vinden onder menu LESSEN VOOR JOU. Ook de verwerking van de OPDRACHTEN, behoudens waarop nog volop wordt ingezonden, zijn ook ondergebracht onder lessen met als submenu de opdracht van de desbetreffende paragraaf.

Wanneer de eerste paragraaf van LES 2 wordt gepubliceerd, verhuizen alle paragrafen en opdrachten van de eerste les naar het menu LES 1. We beginnen dan weer met de afzonderlijke paragrafen (aangeduid met §2.1 etc.) onder menu Paragrafen. Dus zo vind je alles wat met LES 1 te maken heeft onder menu LES 1.

Uiteraard kun je altijd opdrachten maken (ook van eerdere paragrafen) en naar mij toesturen.

Met de lessencyclus kun je echt op elk moment starten en in je eigen tempo doorlopen.

VRAAG

Nog een vraag tot slot. Ik merk dat de foto’s die in de galerij (bij opdrachten) worden geplaatst op de Ipad niet netjes naast elkaar gepresenteerd worden en dat de tekst daaronder gewoon doorloopt. Mogelijk dat dit uitsluitend op mijn oude Ipad zo is, maar misschien ook niet. Mijn vraag is dan ook of jullie de paragrafen netjes op je scherm krijgt op een PC en op een Ipad? Willen jullie mij daarover even een berichtje sturen als dat niet zo is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *